Kuinka ottaa McAfee Threat Protection käyttöön?


Jos vietät paljon aikaa verkossa, tiedät jo kuinka tehokkaita teknologia ja internet voivat olla. Nämä kaksi elementtiä ovat yksi ihmiskunnan parhaista keksinnöistä, koska niiden avulla ihmiset voivat suorittaa tehtävänsä mukavasti kotona tai toimistossa.

Ne voivat kuitenkin myös tehdä asioista haastavia, koska erilaiset tekniset uhat, kuten virukset, haittaohjelmat ja hakkerit, voivat päästä järjestelmääsi verkon avulla. Mutta tarkoittaako se, että et pysty hyödyntämään parhaita etuja? Ei. Tämä johtuu siitä, että näissä tilanteissa sinun tulee investoida luotettavaan virustorjuntaohjelmistoon, kuten McAfeee, parantaaksesi suojaustasoasi.

Se on eräänlainen sovellus, johon voit luottaa suurella marginaalilla, koska se luotiin huipputeknologialla. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa selvittääksesi, kuinka tämä alusta voi parantaa online-elämääsi McAfee tuki tiimin avulla.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä kätevän virustorjuntaohjelmiston, kuten McAfeen, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos näin on, sinun on ensin otettava yhteyttä McAfee tekniseen tuki tiimiin mahdollisimman pian.

Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, joten voit luottaa heihin ilman sen kummempaa harkintaa. Lisäksi on muutamia ohjeita, joiden avulla voit ottaa McAfee Threat Protectionin käyttöön. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on avata McAfee ohjelmisto valitsemassasi järjestelmässä
  • Kun kotisivu avautuu, napauta kohtaamasi Virus Scan Console -konsolia
  • Seuraavalla sivulla on useita vaihtoehtoja. Valitse Access Protection -välilehti
  • Ota ominaisuus käyttöön seuraavasta edessäsi avautuvasta ikkunasta
  • Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Voit soittaa McAfee asiakaspalvelu Suomi numeroon saadaksesi lisää vinkkejä ja ehdotuksia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa McAfee Firewall Protection käyttöön?




Popular posts from this blog

Kohtaatko myös palvelimen käyttövirheen kirjautuessasi McAfee-tilillesi?

Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?

Kuinka muuttaa McAfee sähköpostiosoitetta?