Kuinka muuttaa McAfee sähköpostiosoitetta?


Jos sinulla on tietokone, kannettava tietokone tai älypuhelin, jota käytät säännöllisesti useisiin eri tarkoituksiin, sinun tulee oppia lisää McAfeesta välittömästi. Se on eräänlainen virustentorjuntaohjelmisto, jota voit käyttää suojaamaan laitteitasi kaikenlaisilta teknisiltä uhilta, kuten viruksilta, haittaohjelmilta ja hakkereilta.

Nämä elementit voivat päästä tilillesi ja varastaa rahasi, tietosi, henkilöllisyytesi, datasi jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa selvittää, kuinka tämä sovellus voi parantaa online-elämääsi McAfee tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Sinun kannattaa myös investoida tämän alustan lisätietoturvatuotteisiin, jos haluat parantaa suojaustasoasi kätevästi. Ei vain sitä, vaan McAfeella on myös erittäin luotettava käyttöliittymä, jota voit muokata helposti. Kaikki nämä tekijät antavat sinulle tärkeimmät tulokset ja vähentävät ongelmia onnistuneesti.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, sinun on silti melko haastavaa ladata ja rekisteröityä kätevä virustorjuntaohjelmisto, kuten McAfee, jos tämä on ensimmäinen kerta. Se ei kuitenkaan ole syy sinun luopua tarpeistasi.

Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua milloin tahansa. He voivat tarjota sinulle kaikenlaisia vinkkejä, ratkaisuja ja ehdotuksia kokemuksesi parantamiseksi.

Voit muuttaa McAfee-sähköpostiosoitteesi muutamien vaiheiden avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata järjestelmässäsi McAfee sovellus
  • Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamaasi Asetukset-ruutua
  • Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Oma tili -ruutu
  • Löydät sähköpostilaatikon seuraavalta sivulta, valitse se ja kirjoita sitten uusi osoitteesi
  • Napauta Muuta sähköpostiosoitetta täyttääksesi vaatimukset

Soita McAfee asiakaspalvelu numeroon, jos haluat saada tietoa yllä olevista ohjeista.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka poistaa McAfee Threat Protection käytöstä?


Popular posts from this blog

Kohtaatko myös palvelimen käyttövirheen kirjautuessasi McAfee-tilillesi?

Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?