Kuinka ottaa McAfee Firewall Protection käyttöön?


Ostitko äskettäin tietokoneen, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen, josta haluat huolehtia? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee ensin investoida sopivaan virustentorjuntaohjelmistoon, joka pystyy suojaamaan gadgetejasi kaikenlaisilta teknisiltä uhilta.

Vaikka käytettävissä on muitakin vaihtoehtoja, jos haluat parhaat edut, sinun on valittava McAfee. Se on eräänlainen järjestelmä, joka luotiin huippuluokan tekniikalla suojaamaan sinua viruksilta, haittaohjelmilta ja hakkereilta.

Voit myös tilata tämän ohjelman lisäominaisuudet lisäturvaa varten. Tämän vuoksi sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi auttaa sinua McAfee tuki tiimin ohjauksessa heti kun sinulla on aikaa.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, voit silti pitää erittäin haastavana selvittää, miten McAfeen kaltainen sovellus asennetaan ja määritetään, jos tämä on ensimmäinen kerta. Se ei kuitenkaan ole syy luovuttaa.

Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi muutamassa minuutissa. Se on joukko ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin helposti.

Muuta kuin tämä, sinun tulee noudattaa muutamia ohjeita, jos haluat ottaa McAfee Firewall Protectionin käyttöön. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee sovellus tietokoneellasi tai älypuhelimella
  2. Kun pääikkuna avautuu näytölle kirjautumisen jälkeen, napauta kohtaamasi Asetukset-kuvaketta
  3. Sinulle tarjotaan työkalut seuraavalla sivulla. Avaa Palomuuri-ikkuna välittömästi
  4. Löydät vaihtoehdon nimeltä Ota käyttöön, kun seuraava sivu avautuu
  5. Tallenna muutokset ennen kuin poistut ikkunasta

Voit soittaa McAfee asiakaspalvelu Suomi numeroon, jos sinulla on lisää epäilyksiä.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa McAfee Tracker Remover käyttöön?


Comments

Popular posts from this blog

Kohtaatko myös palvelimen käyttövirheen kirjautuessasi McAfee-tilillesi?

Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?

Kuinka muuttaa McAfee sähköpostiosoitetta?