Kuinka poistaa McAfee-lataustarkistukset käytöstä?


Kuten ehkä jo tiedätkin, me kaikki elämme nykyään planeetalla, jossa kaikki toimii tekniikan ja internetin avulla. Koska nämä kaksi elementtiä tarjoavat käyttäjille nykyään huomattavan määrän työkaluja, ihmiset luottavat niihin enemmän kuin uskotkaan.

Ne voivat kuitenkin myös tehdä asioista haastavia altistamalla laitteesi teknisille uhille, kuten viruksille, haittaohjelmille ja hakkereille. Jos haluat välttää tämän ongelman, paras asia, jonka voit tehdä, on asentaa järjestelmääsi sopiva virustentorjuntaohjelma, kuten McAfee.

Se on eräänlainen sovellus, jonka avulla voit helposti suojata gadgetejasi kaikin mahdollisin tavoin. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian McAfee tuki tiimin ohjauksesta lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto ja sen tilat toimivat. Tämä yritys voi myös tarjota sinulle lisätietoturvatuotteita, joiden avulla voit parantaa suojaustasosi merkittävästi.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja asentaa lukuisia työkaluja, jotka tarjoavat huippuluokan virustorjunta-alustan, kuten McAfee, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mieltymystesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Voit poistaa McAfee Download Scans -sovelluksen käytöstä muutamilla vaiheilla. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee suojaussovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamaasi Asetukset-välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Reaaliaikainen skannaus -välilehti, jonka löydät
  4. Muuta asetukset kohdasta Päällä Pois avautuvalta uudelta sivulta
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Soita McAfee asiakaspalvelun Suomi numeroon, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli- Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?


Comments

Popular posts from this blog

Kohtaatko myös palvelimen käyttövirheen kirjautuessasi McAfee-tilillesi?

Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?

Kuinka muuttaa McAfee sähköpostiosoitetta?