Kuinka poistaa McAfee käytöstä?


Oletko parhaillaan etsimässä virustorjuntaohjelmaa, joka pystyy suojaamaan laitteesi kaikin mahdollisin tavoin? Jos vastauksesi on kyllä, McAfee on oikea tapa edetä. Se on eräänlainen sovellus, jota voit käyttää kaikentyyppisten teknisten laitteiden suojaamiseen, mukaan lukien tietokoneet, kannettavat tietokoneet tai älypuhelimet.

Se on varustettu huippuluokan tekniikalla, joka varmistaa, että järjestelmäsi on suojattu viruksilta, haittaohjelmilta ja hakkereilta laajalla marginaalilla. Ei vain sitä, vaan tämän ohjelmiston avulla voit myös saada ilmoituksia aina, kun vierailemallasi verkkosivustolla on virhe.

Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää lisää sen toiminnasta McAfee tuki tiimin avulla heti, kun sinulla on aikaa. Jos ymmärrät, miten ominaisuuksia käytetään vastaavasti, voit lisätä tarpeitasi samalla kun minimoit uhkien mahdollisuudet suurella marginaalilla.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja asentaa järjestelmääsi virustorjuntaohjelmiston, kuten McAfee? Jos näin on, et ehkä ole varma, mistä aloittaa tai kuinka varmistaa, että teet kaiken oikein.

Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tuki tiimi on täällä opastamassa sinua mieltymystesi ja vaatimustesi mukaisesti. Jos et ole tyytyväinen puheluihin, voit myös lähettää heille tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa milloin haluat.

Muutakin vaihetta sinun tulee noudattaa, jos haluat poistaa McAfee käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  •  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee suojaussovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  •  Kun löydät itsesi pääikkunasta, napauta kohtaamaasi Muuta asetuksia -vaihtoehtoa
  • Seuraavalla sivulla näytetään uusi luettelo vaihtoehdoista. Valitse Reaaliaikainen skannaus -ruutu
  • Napauta Poista reaaliaikainen skannaus käytöstä -välilehteä, joka löytyy seuraavalta sivulta
  • Vahvista toimintasi ja tallenna muutokset

Soita McAfee Asiakaspalvelu tukinumeroon, jos haluat tietää lisää yllä olevista vaiheista.



Popular posts from this blog

Kohtaatko myös palvelimen käyttövirheen kirjautuessasi McAfee-tilillesi?

Kuinka ottaa McAfee-lataustarkistukset käyttöön?

Kuinka muuttaa McAfee sähköpostiosoitetta?